ΚΥΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ
 


Το μεράκι και η αγάπη της δουλείας από τον παππού στο παιδί του και τώρα στον εγγονό οδήγησε την εταιρεία  ΧΑΤΖΗΛΥΚΟΣ & ΥΙΟΙ να είναι η πρώτη κυπριακή εταιρεία λεωφορείων σε όλη την Κύπρο.

Η εταιρεία ΧΑΤΖΗΛΥΚΟΣ & ΥΙΟΙ απέκτησε το πρώτο της λεωφορείο το 1945 με έδρα το χωριό Βασίλεια της επαρχίας Κερύνειας. Χρόνο με το χρόνο η εταιρεία  απέκτησε και άλλα λεωφορεία και πραγματοποιούσε δρομολόγια σε όλη την Κύπρο.

Τα δρομολόγια που έκαναν τα λεωφορεία της εταιρείας ήταν το χωριό Βασίλεια, Μύρτου καθώς και τα γύρο χωριά της περιοχής σε καθημερινή βάση με προορισμό την Λευκωσία παρέχοντας άρτιες υπηρεσίες σε τουρίστες, φοιτητές, εμπόρους και γενικά όλους τους επισκέπτες στο νησί.

Η εταιρεία ασχολείτο επίσης και με ενοικιάσεις λεωφορείων για μεταφορά τουριστών.

Μετά το 1974 τα γραφεία της εταιρείας εγκαταστάθηκαν πλήρως στη Λευκωσία.

Σήμερα η εταιρεία ΧΑΤΖΗΛΥΚΟΣ & ΥΙΟΙ με σύγχρονο στόλο 25 τουριστικών λεωφορείων και Mini Buses πλήρως εξοπλισμένα πραγματοποιούν οργανωμένες εκδρομές σε όλη την Κύπρο.

Εκδρομές όπως  προσκυνήματα στα κατεχόμενα μοναστήρια μας, σχολικές και κυβερνητικές, εκδρομές κολεγίων και ημικρατικούς οργανισμούς, καθώς επίσης εκδρομές για Δήμους και οργανωμένα σύνολα.

Όλα μας τα λεωφορεία διαθέτουν όλο το σύγχρονο εξοπλισμό. Επίσης είναι όλα νέου τύπου και διαθέτουν αυξημένη ασφάλεια με εγκεκριμένες ζώνες ασφαλείας σε όλα τα καθίσματα. Οι οδηγοί μας επαγγελματίες, έμπειροι και πάνω απ΄ όλα ευγενικοί είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπως αρμόζει.